Trainingen

Trainingsmogelijkheden en planning lessen

Naast de diverse mogelijkheden om zelf lekker te tennissen of wedstrijden te spelen biedt de Stadjershal u ook de mogelijkheid om lekker te gaan trainen bij het Tennisinstituut de Stadjershal. Om les te kunnen volgen hoeft u geen lid te zijn van een vereniging. We onderscheiden de volgende niveaus in de groepstrainingen:

A = beginnend niveau
B = licht gevorderd niveau
C = gevorderd niveau
D = ver gevorderd niveau

Talentvolle jeugd? Kijk verder op : www.toptennisgroningen.nl

Twijfelt u welk niveau u moet aangeven als u wilt instromen dan kunt u een keer een proeftraining volgen. We onderscheiden drie perioden training per jaar:

1. zomertraining: 14 lessen van april t/m juli (lesdagen maandag t/m vrijdag) €152,50
2. herfsttraining: 12 lessen van september t/m november (lesdagen dinsdag t/m zaterdag) €152,50
3. wintertraining: 12 lessen van december t/m maart (lesdagen dinsdag t/m zaterdag) €152,50

Alle trainingen worden binnen gegeven met als voordeel dat de trainingen altijd doorgaan en we veelvuldig gebruik kunnen maken van de ballenmachines.

De trainingen staan onder leiding van Frans Wouters, Axel van der Heyde en Edwin Haverkamp.

Het Tennis Instituut de Stadjershal staat garant voor :

 • kwalitatief hoogstaande trainingen
 • Intensieve trainingen
 • leerzame trainingen
 • Zeer gezellige trainingen

frans axelZoals vermeld wordt er regelmatig gebruik gemaakt van computergestuurde ballenmachines waarbij we de verrichtingen van de spelers met video opnamen analyseren. Dit blijkt een zeer effctief leeresulaat te geven! Naast het volgen van trainingen is er ook de mogelijkheid deel te nemen aan een lesserstoernooi of één van de clinics. Ook tennisliefhebbers die geen training bij ons volgen zijn welkom mee te doen! Onze eerstvolgende clinic zal een dubbelspelclinic zijn op maandag 30 december waarbij de jeugd van harte welkom is van 9.00 - 13.00 en volwassenen van 13.00 - 17.00 (voor meer informatie zie nieuws )


Belangrijke regels:

 • lessers die de volgende periode door willen blijven trainen garanderen we een lesplek indien er op hetzelfde tijdstip wordt getraind. Let op: dit is niet altijd het geval omdat we in de zomerperiode ook boventallig trainingen aanbieden op de maandag
 • een groep bestaat uit maximaal 10 personen op twee banen
 • betalingen worden per automatische incasso geïnd en eenmalig per lesperiode afgeschreven. Stopzetten/opzeggen dient voorafgaand van een volgende periode per mail te gebeuren
 • gemiste lessen worden in principe niet ingehaald, alleen in geval van blessures wordt er gekeken of er mogelijkheden zijn de gemiste lessen in te halen
 • Restitutie van lesgelden gebeurt alleen bij uitzondering in geval van langdurige blessures

Verder handig om te weten:

 • de laatste jaren zitten de lessen zo vol dat het lastig is een lesplek te bemachtigen. Omdat we in de zomerperiode meer baanruimte voor lessen hebben en we enkele groepen boventallig tov de herfst/winterperiode hebben, liggen hier de kansen voor de zeer gemotiveerde tennisser om in ieder geval in de zomer les te krijgen en er tussen te komen!
 • testen van rackets kan vrijblijvend en met deskundig advies
 • lessers krijgen korting op baanhuur (€17,00 ipv €23,00 en gedurende de zomer € 11,00 per uur p/b)

Voor meer informatie over groeps- en/of privétrainingen of inschrijven kunt u bellen met de Stadjershal (050-5268743) maar mailen is nog handiger (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contact

De Stadjershal Groningen
Laan Corpus den Hoorn 98

Postbus 6109
9702 HC Groningen

Tel. 050 5268743