Banen huren

De Stadjershal heeft zes indoor tapijtbanen welke deels beschikbaar zijn voor zgn. losse verhuur. In de zomer zijn hiervoor ruimere mogelijkheden, dan in de winter.
De buitenbanen op het park (17 in aantal) 13 gravel en 4 clay-court (allweather) waarvan een veertiental met verlichting, zijn voor het overgrote deel in gebruik bij de tennisclubs : Cream Crackers en De Hunze.
Echter is er ook een buitenbaan beschikbaar voor vrije verhuur.                           
Ook in de winterperiode bestaan er mogelijkheden voor het huren van een losse baan.

Wilt u gedurende de gehele winterperiode op een vast tijdstip een baan huren, dan zijn er nog mogelijkheden op alle dagen van de week.                                          Neem voor info even contact op met De Stadjershal.

De Stadjershal heeft tijdens de winter de zaterdagavond ingepland voor de organisatie van activiteiten. Dit kunnen interne activiteiten zijn zoals de vijfkamp en interne toernooien, maar ook kan de hal afgehuurd worden voor bedrijfstoernooien of familietoernooien.
Afhankelijk van uw wensen zal de Stadjershal u ondersteunen bij de organisatie van dergelijke toernooien.

Vanaf 1 april weer verkrijgbaar, zomerpassepartout tennis (binnen) geldig van 1 april tot 1 oktober, € 87,50 (leden Cr.Cr. , De Hunze en lessers € 72,50)

Contact

De Stadjershal Groningen
Laan Corpus den Hoorn 98

Postbus 6109
9702 HC Groningen

Tel. 050 5268743