Sportartikelen

Bij de receptie van de Stadjershal is een kleine sportshop waar u terecht kunt voor verschillende tennisartikelen zoals: rackets, ballen, schoenen (Wilson, Dunlop, K-Swiss, Hi-Tec, Mizuno en Babolat) *als indoorhal hebben wij natuurlijk altijd een ruime sortering indoorschoenen op voorraad..., kleding, grips, trillingsdempers en shuttles. Ook uw racket kunt u uiteraard bij ons laten bespannen.

Een belangrijk kenmerk van de Stadjershal is dat er altijd gekozen wordt voor kwaliteit. Dit uitgangspunt is ook terug te vinden in de shop.

Op het gebied van de tennis- en squashrackets heeft de Stadjershal een breed scala aan rackets. Van rackets die de speler veel comfort bieden tot rackets die de speler veel power of controle geven.

PRINCE, DUNLOP, HEAD, WILSON, KARAKAL, SAXON en HARROW

Binnen deze merken kan iedere sporter een geschikt racket voor zichzelf vinden. De mensen achter de receptie en de trainers van de Stadjershal zijn graag bereid u te adviseren in de keuze van het racket. Het grote voordeel bij het kopen van een racket in de Stadjershal is dat u een racket eerst zorgvuldig kunt testen. Daarmee weet u zeker dat u uiteindelijk het beste racket voor uw spel kunt vinden.

Wij verkopen, Dunlop, Babolat, HEAD, Wilson en Tretorn tennisballen; zo hebben we voor elke ondergrond en ieders wens de geschikte bal.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de Stadjershal (tel. 050-5268743, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Contact

De Stadjershal Groningen
Laan Corpus den Hoorn 98

Postbus 6109
9702 HC Groningen

Tel. 050 5268743